Glad Påsk

Flygresan gick jättebra fast det var kraftiga vindar. Det blev en intressant dag och jag tog en hel del bilder. Men jag kan inte visa dessa för sonen raderade dom innan jag hade lagt över bilderna på datorn.
Men jag kan berätta lite om resan. Jag börjar med flygningen. Det var ett litet jetplan med plats för 7 pasagerare plus flygkapten och piloten. Det var ett mycket fint plan. Vi kunde se ner på marken och man såg hur Sverige förändrades ju längre ner vi kom. Här uppe var det snö och is på sjöarna där vi landade var de öppna sjöar och åkrarna var plöjda samt gräset var grönt.
Framme vid fabriken bjöds vi på fika medan guiden berättade om företaget sedan fick vi gå vidare till ett museum. Efter det blev det en rundtur på möbelfabriken där vi fick följa möbeltillverkningen. Därefter blev det lunch och möbelvisning i utställningslokalen. Dom har mycket fina möbler och det är synd att jag inte kan visa er bilderna jag tog. Vid 15.30 lämnade vi området och vi begav oss hemmåt.

Resten av veckan har rullat på i snabb takt. På onsdagen var jag till posten och hämtade ut mitt paket med de senaste lamporna jag har köpt.  Lampan heter secto och jag har tänkt att de ska sitta ovanför bardisken i köket. 


Igår var jag ledig hela dagen så den tillbringades utomhus med att räfsa gräs och rensa i blommrabatten. Känner mig lite mör i kroppen idag. Det kommer inte bli så mycket jobb idag för mina systrar med familjer kommer hit samt mina föräldrar med respektive. Vi brukar träffas varje påsk för att umgås och äta gott. Så till er alla önskar jag en Glad Påsk.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Nu är vi framme i Rom, härligt väder och idag ha vi inte hunne göra så mycket mer än köpa mat och sådär :)

2011-04-23 @ 21:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0