Tema handfat

Jag fotade lite olika handfat när jag var i Malaysia. Jag börjar visa från vårat rum där det var två st en utanför badrummet och en bredvid toan.

 Nästa är bild är taget på en restaurang där det är ett gammalt skrivbord som använd som underrede.Nästa är ett betongskiva som underrede. Väggarna är också gjorda i en färgad betong.Nästa bild syns inte så bra det var ett handfat i olika nivåer där vattnet rinner i en ränna ner till det undre handfatet.jag avslutar med den bästa.Det var en kvinna som rullade igång hjulen så vattnet kom på herrarnas var det en man som stod och pumpade med en lång pump.

Jag provade på en ny form av fotvård. Mina fötter syns inte för alla fiskarna. Det kittlades bra mycket att fötterna åkte upp och ner några gånger.Det var allt från mig ha en bra söndag.

Resa

Jag har varit till Malaysia på en mycket intressant resa. Det har varit fullt upp mycket att ta in att jag har tydligen rensat min hårdisk i huvudet för jag har redan fått två kort spärrade p g a att jag har glömt koden.  I Malaysia var det varmt och fuktigt över 30 grader. Vi fick bara uppleva ett häftigt regn med åska annars var varmt även på kvällen. Vi har besökt många intressanta ställen så som moskeer och templer och andra bygnader. Även en ny  stad som ligger utanför Kuala Lumpur. Här är den kändaste byggnaden i Kuala Lumpur som heter Petronas Towers.

 

På baksidan ligger det en vacker park. Det är så grönt i staden med många träd och buskar. Här kommer lite bilder från parken.

Det var så mycket att se men det får räcka med bilder i detta inlägg. Det kommer mer senare.

Hemsytt

I helgen har jag gjort en lampa. Det började med att jag hittade lampstomen när jag var och rensade i förrådet förra helgen. Direkt när jag såg den så viste jag vad jag skulle göra. Så i fredags var jag och köpte en hel del tyg. Det här är resultatet.Man ser glödlampan när lampan är tänd så därför har jag tänkt köpa en snyggare glödlampa på måndag eller vad tycker ni.
Det har varit minusgrader under natten så dammen har frusit. Som tur var tog vi upp pumpen igår nu fattas det bara att få ner lite vårlökar i jorden innan snön kommer. Maken har bytt till vinterdäck på bilarna för det kan bli halt på morgonen.

Tur i otur

Oturen består av ett tvättmaskinshaveri. Det började med att när jag tvättade på fredagen kände jag en svag doft av överhettad motor, det är en stickande metall lukt. Så när det var dags med nästa tvätt på söndagen var jag lite uppmärksammad. Det var först vid den tredje tvätten på söndagen jag hörde hur maskinen började låta konstigt så jag gick in i tvättstugan och får känna att doften kommer sedan ser jag hur det börjar ryka från maskinen.

Turen består av att jag var innomhus när det hände. Vanligtvis brukar jag sätta på en maskin och gå ut i trädgården. Det hade inte varit trevligt att mötas i dörren på väg in av en illaluktande rök. Det var också tur att det inte blev något allvarligt av haveriet. Sedan var det tur att det just nu var grovsopsinsamling så vi kunde direkt lämna den trasiga maskinen vid vägen.Regnbågen som går över huset.

Idag gjorde jag något på lunchen som jag inte har gjort på flera år nämligen bowlat. Det var jätteroligt och jag kommer nog att följa med fler torsdagar. Nu är det full fart mot helgen.


RSS 2.0