Ett kort besök

Här hemma har vi den senaste tiden haft födelsedagskalas och andra trevligheter. Så jag har inte varit så aktiv här på bloggen.
Dottern har kommit hem från Luleå. Jag hämtade henne i stan på söndagkväll och igår kväll fick jag köra henne och en kompis till tågstationen i Bastuträsk. Med fullpackade ryggsäckar bär det av på en två veckor lång tågluffning. Idag fick jag ett sms att nu har hon lämnat Sverige och är på väg mot Tyskland. De har tänkt att hinna besöka Berlin, Prag, Budapest och sedan till Grekland där resan ska avslutas i Aten för att sedan ta flyget hem till Sverige. Jag hoppas att dom får det skoj på resan.
Själv skulle jag gärna fara och båtluffa bland dom Grekiska öarna eller fara på en cykelsemester bland de Franska vingårdarna. En sådan resa där bagaget flyttas från ett litet hotell till nästa och man har en lämplig lång dagstur att cykla. Ända sedan en fd. arbetskamrat var ute på en sådan resa har jag varit sugen på att göra en liknande resa.

Ute i trädgården växer det för fullt. Äppelträden blommar och löjtnannshjärtanen har just börjat att blomma. Men vackrast av alla blommor som blommar just nu är trebladet.I år har den 17 st blommor det är 2 st mer än förra året. Jag har nog haft den i 10 år så den förökar sig inte så fort. Det var allt från mig ikväll, imorgon är det skolavslutning för sonen men det är inte studenten han tar men sommarlovet börjar. Nu hoppas jag på bra väder till helgen för vi har ganska fullt upp hela helgen. Ha det.


RSS 2.0