Båttur till Symi

Vi åkte på en båttur till en liten ö som heter Symi. Först stannade vi till en sydlig plats på ön där det bodde munkar. En kyrka var den centrala platsen men det fanns rum att hyra ifall man ville övernatta.Där växte det många fina blommor och på träden hängde det citroner..apelsiner..och lime.Men det fanns gott om vackra blommor både sådant som vi inte kan odla här uppe i norr...och andra blommor som påminnde om en svensk sommaräng. Vi stannade en stund här och åt glass för att sedan gå ombord och åka in till Symis stad. Mer om det en annan gång.

Rhodos

Vi har varit på en två veckor lång semester i Grekland närmare bestämt Rhodos. Det har varit utmärkt väder och vi har solat badat i både pool och hav. Här är några bilder från hotellet som vi bodde på. Den första bilden är tagen just utanför vårat dubbelrum.I dessa solstolar tillbringade vi många timmar. Bortanför palmen syns havet.

Där låg vi också någon dag men det var lite för stenigt att bada. Vi skulle ha skaffat oss riktiga badskor för man flöt bra i vattnet. Det var många surfare ute vi stranden.Klara dagar såg man över till Turkiet. Det syns lite svagt i bakgrunden.
Långt borta ifall man ville gå längst stranden syntes även Rhodos stad.På hotellområdet hade blommorna börjat att slå ut och nästan varje dag såg man någonting nytt.

Fjärilarna älskade dessa blommor och dom flög runt från blomma till blomma.Nu får det räcka för idag men det kommer att komma mer bilder från våran resa. Ha det.

RSS 2.0