Långt mellan inläggen

Det har gått några dagar sen senaste inlägget har inte riktigt tagit mig tid att sitta vid datorn. Lite kort om veckan som har gått. 

Har varit och tittat på lampaffärer på jakt efter lampfattningar för upphängning av glaskupor. Oj det där blev lite krångligt när jag ska försöka beskriva. Så här är det jag har två glaskupor som jag skulle vilja kunna använda som fönsterlampor. Dessa glaskupor kommer ifrån två gamla vägglampor som man har trätt kuporna över. Det är färgen på kuporna som jag gillar och skulle vilja ha dom i fönstret på hösten. Så här ser dom ut.



Problemet är att hålen är ca 7 cm i diameter vilket är för stort för de fästen som finns att köpa på lampaffärerna så jag måste försöka hitta någon annan lösning. I min jakt på fästen var jag in på min favorit lampaffär i dag vilket inte är bra för en som gillar lampor. De har så många snygga lampor att man skulle vilja ha flera lampor hemma att byta mellan. Fastnade för en hög vit glaslampa som skulle bli så bra att ha i vardagsrummet mellan två skåp. Lampan fanns även i andra storlekar ifall man vill göra en grupp med lampor. Men det blir inget av med det nu utan den får hamna på min önskelista istället.  
Tidigare i veckan var jag in på Spets och ting och där hittade jag två superfina hönor som jag stod och fingrade på men  de fick stå kvar eftersom jag har köpstopp på hönor. Annars har veckan gått fort som vanligt och i morgon är det fredag igen och då hoppas jag att jag hinner måla klart vid ytterdörrarna så att hallen blir klar. Bilder på det färdiga resultatet kommer.
Själv önskar jag att jag hade kunnat fara på trädgårdsmässan i Stockholm som öppnade idag. Min storasyster, mamma och moster är där och har säkert haft en trevlig och inspirerande dag bland växter och andra trädgårdsprylar.

Kommentarer
Postat av: Annah

De lamporna kommer nog att bli hur fina som helst! Gillar verkligen färgen!

Kram

2009-03-26 @ 20:44:56
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jättefina glaskupor !!

Lycka till i jakten på fästen !

Ha de gott :-))

2009-03-26 @ 21:51:02
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: stora systeryster

härlig färg på kuporna,kolla om det finns något fäste med "fjärdrar"som man trycker in i ringen. H har en sådan fattning på en lampa med en boll uppe i sitt rum men den är inte hängande men det borde kunna funka för en hängande lampa också. Har nu kommit hem från stockholm blev en hel del liljor, irisar, dagliljor och plox men även funkia- och rododendrosticklingar och en rödbladig japansklönn som jag ska prova zon 3-4 så det kanske går, + tre fröpåsar. Köpte även en läcker stor spindel i stål som du säkert skulle gilla som jag ska ha på väggen ute någonstans och en kryddblandning inför sommarens grillning. sen blev det en tunika och en scarfs på stan.

2009-03-28 @ 21:59:01
Postat av: Linn

Hej Anneli

Min sambo jobbar som glasmästare på Lindqvist glas på anderstorp, jag visade han dina kupor och han sa att det går att fixa med lexanplast... Åk förbi där så hjälper dom dig gärna! :)

2009-03-30 @ 10:08:19
URL: http://livetinorrlans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0