Första semesterveckan..

..är snart slut och ingen sol under dessa dagar. Måndagen var det bara lite små droppar regn som till tisdagen gick över till en riktig regndag. På onsdagen såg det inte så lovande ut så jag åkte iväg till jobbet och arbetade i några timmar. Idag har det varit uppehåll så jag har byggt 6 st lamplådor som ska vara till taklamporna i uterummet. Lådorna kommer inte att synas men jag vill ändå att de ska se bra ut ändå. Annars är det målning som gäller för min del medan maken bygger. Vi hoppas att vädret ska bli bra till helgen (nöjd om det är som idag) så att vi kan sätta in glasdörrarna och fönstrerna som vi har hemma. Nästa vecka skulle de 4 glasdörrarna som fattades bli klara. Det kommer även att bli ett smalt avlångt fast fönster i uterummet.  Inga bilder på bygget tycker det är så tråkigt att visa när man inte ser så stora förändringar. Visar istället ett sorts gräs som maken fick av min mamma och H när han fylde år.



Han fick många fina presenter bl a en ny vattenspridar handtag av sin syster ett långt som går att ställa in på olika strålar och vinklar.

Kände mig trött ikväll så jag gick in lite tidigare än maken som fortfarande håller på. Så nu sitter jag och väntar på att dottern ska komma hem, hon har varit och hyrt en film som vi ska se ikväll. Ha det.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Vilket snyggt gräs. Jag blir ju genast nyfiken på vad det heter?!?!

Trevlig helg.

2009-07-10 @ 22:18:42
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Anneli

Svar: Det är ett gräs som heter Cyperus Papyrus. Den vill ha mycket vatten och ska vinterförvaras om man vill ha den i flera år.

2009-07-11 @ 08:10:46
URL: http://backebo.blogg.se/
Postat av: Annah

Länge sedan sist! Jag ser att ni inte ligger på latsidan minsann. Vilken fin uteplats ni gör.

Ha en bra dag!

Kram Annah

2009-07-12 @ 11:37:30
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: stora syster yster

kul att se att det går frammåt, börjar få ångest över allt som vi har kvar på vårt bygge, det börjar bli dags att måla panelen nu. har legat och tittat i tidningar för att bestämma vilken plåt vi ska ha på taket. I morgon är det dags att starta bygget igen efter att vi varit 10 dagar i göteborg.

2009-07-20 @ 19:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0