Lite nyare bilder

Idag tänkte jag visa lite nyare bilder tagna från vårat dressingroom/walk in closet. Jag vet igentligen inte vad jag ska kalla det för. Vad är definitionen på respektive, någon som vet?  Måste nog försöka ta reda på om det finns någon. 
Jag har tidigare visat bilder från garderobsstommarna och lamporna. Vi har hunnit lite till där inne men det är fortfarande inte klart. Så här börjar det nu se ut. Här kommer en lite nyare bilder.





Vi har satt upp en spegel på väggen med en dam- och herrbetjänt på var sin sida.  Ja, det är jag som syns på bilden om det är någon som undrar, det är inte så lätt att fotografera så man inte syns när det är en stor spegel som man ska ta kort på. Allt kommer ifrån Ikea men betjänterna är köpta för många år sedan och jag tror inte de har kvar dom i sitt sortiment nu för tiden. Det som fattas innan rummet är klart är som vanligt lister runt dörrar, tak och golv. Sedan är det lådorna för underkläder (dom var slut när vi var på Ikea sist) och lamporna vid spegel. Lamporna är redan köpta och ligger och väntar på montering. Vi får se vad som händer i helgen. Gubben börjar känna sig bättre men är inte riktigt bra ännu utan har fortfarande lite ont. Så jag får pyssla vidare med att måla och hänga upp saker.
Det var allt från mig, ha det bra.


Kommentarer
Postat av: Nilla

Kul med betjänterna, dom hade jag glömt bort. Jag är så "avis" på dressingroomet skulle också vilja ha...kramiz/ lilla systeryster

2009-01-21 @ 20:21:52
Postat av: Annah

Så fint! Vi har samma spegel i sovrummet och jag är jättenöjd med den.

Kram ANnah

2009-01-22 @ 07:16:49
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vilket härligt rum!!

Om jag nångång får vinna lite pengar så vi kan inreda vår stora vind, så ska jag helt klart göra ett liknande rum...vad det nu heter ;)

Kram

2009-01-22 @ 10:00:52
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Åsa

Snyggt dressingroom !!!

Roligt att få se en skymt av bloggerskan själv !!

Må så gott :-))

Kram

2009-01-22 @ 12:09:37
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: karina

Jättefint blir det! Ha de bra!

2009-01-22 @ 20:49:00
URL: http://karrekarras.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0