Årets början

Nu är vi inne på den tredje dagen av det nya året. Det här har hänt de senaste dagarna. Maken har ramlar och slagit i revbenen och har ont  så han får vila de närmaste dagarna. Vilket gör att jag klättrar lite på väggarna är inte riktigt van att ta det lungt. Så idag åkte alla julgrupper och andra julblommor ut samt julgranen och tomtar. Jag brukar göra sådant till tjugondag knut men jag har kvar julstjärnorna och ljusstaken i fönstren ännu så något är kvar till den dagen. Sonen har fyllt 18 år så det har varit kalas här hemma. Nu har man inga små barn längre och snart inga tonåringar heller. Gardinerna i köket är uppsatta trots att det fattas två lister men de går sätta dit senare fast gardinerna är upphängda. Det blev hissgardiner från Spets och Ting. Ville han något som går att stänga ute solen med om det blir för stark sol på våren. Fönsterlamporna är från Arctica de är svart plåt med glas under. Det är en Skellefteåbo som har designat lamporna.

  

Köksklockan har satts upp så att man även kan se den från vardagsrummet. Under den sitter en stor fluga som jag gillar jätte mycket. Den är köpt på Keramix i Piteå för X antal år sedan.



Det sitter ett värmeljus i glasbehållaren jag kommer ihåg att det även fanns trollslända i samma stil och ångrar att jag inte köpte den också. Nu är det dax att se målgången för skidåkarna för att senare börja med maten så ha en bra lördagskväll.  

Kommentarer
Postat av: Stora systeryster

Nu börjar det se riktigt mysigt ut. Fina gardiner, man får ändå kvar den fina utsikten.

2009-01-03 @ 21:35:33
Postat av: Lissan

Gillar också flugan!

2009-01-04 @ 19:22:21
URL: http://mammafarg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0