Fönsterlampor

Idag har det varit en solig härlig dag jag har suttit ute en stund och mått gott. Vaknade i morse med ont i halsen och känningar i bihålorna. Men nu känns det mycket bättre så jag hoppas att det inte ska bli något mer av förkylningen. Maken har varit sjuk i några dagar så jag håller tummarna att jag ska slippa. För att pigga upp maken blev det en tulpanbukett i fredags när jag handlade mina första tulpaner i år.



Idag har vi satt upp nya brandvarnare i huset. Såg Plus (tv-programmet) för någon vecka sedan där dom testade olika varnare och då talade de om att man skulle byta ut gamla brandvarnare för att dom fungerade inte lika bra efter ett antal år. Så våra 20 år gamla varnare kändes osäkra nu så det blev att inhandla 4 st nya, en till varje sovrum och en mellan kök och vardagsrum.  Jag har varit med om att bli väckt mitt i natten för att huset har brunnit och fått springa ut  med kläderna som man ryckte till sig i all hast. Det var en kall februarinatt 1981 branden började hos grannarna och spred sig över till vårat hus eftersom vi bodde i kedjehus. När brandkåren kom fick de gå in och rädda våra husdjur. Vi hade fiskar, marsvin, underlater och en papegoja som var lös och som dom som tur hittade igen och inte släpte trots att han bet brandmannen. Nog om detta men brandvarnare är en billig livförsäkring.   

Vi har även hängt upp dom nya fönsterlamporna i vardagsrummet. Dom här blev det...



det är konformade lampor från Arctica mellanstorleken. Jag har valt att bara ha i två fönster och ha tomt där dubbeldörren är för det kommer bara att vara iriterande att ha en lampa där när vi ska börja gå in och ut genom dörrarna.



Annars ringde dottern idag och frågade om jag ville beställa något för hon var på Ikea. Så det blev att ta fram katalogen och titta. Visst är hon god och rar som tänker på mamma när hon är där.  Ha en bra lördagskväll.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt vårsoliga bilder !!!!

Lamporna var inte dumma alls !!!

Må så gott :-))

2009-02-28 @ 21:36:17
Postat av: Helena

Fina lampor och gardiner =) Vi har ju haft en heldag hos "K" idag =) Jättetrevligt, och vi fick fint besök av katten eran! Jag sa att jag skulle ta hem honom till våran skogis, för att han var så fin!! Älskar färgen, pälsen och ögonfärgen stenhårt =) Hoppas du får en fortsatt trevlig helg =)

2009-02-28 @ 23:02:52
URL: http://sugarnspice.blogg.se/
Postat av: K

Lamporna var fina.

Ha en bra vecka! ps Har du sett att mjölet är tillbaka;)

2009-03-01 @ 21:12:36
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: stora systeryster

Här i pite har vi också varit sjuka i helgen jag fick en släng av magsjuka natten mot söndag, var väl inte så oväntat när vi haft de på jobbet som man har tagit hand om som har det. Även H och P mådde illa på söndag efttermiddag. Jag ska nu skjutsa de på fotbollsläger men får se om det går eftersom de inte mår riktigt bra någon av dem.

2009-03-02 @ 08:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0