Utan internet

Jag har varit utan internet och telefon efter en IP nummer ändring från leverantören. Jag fick inte det att fungera fast jag gjorde enligt beskrivningen på hur man skulle gå till väga. Men som tur är jobbar jag med några datatekniker så efter att ha tagit med datorn och routern till jobbet fungerar det igen. Jag kan berätta att vi nu har gjutit det sista trappsteget framför uterummet. Bilder kommer senare när vi har tagit bort formen. Det var allt från mig ikväll, ha det.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Alltid tråkigt när datorn tjorvar, jär är av den åsikten att en dator ska fungera utan att man behöver fixa och trixa med den...

Tänker på dig varje fredag. Tycker att du verkar vara så duktig på att köpa hem snittblommor. Önskar att jag oxå var det, men på fredag är det iallafall min dag och då kanske jag får nån vacker snittblomma att njuta av.

kram

2009-08-26 @ 17:49:20
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag fick också problem när jag skulle göra om IP inställningarna, vi har alltid kört på det trådlösa, men jag fick inte det trådlösa att funka efter omställningen, så nu är jag fast med en sladd... Jobbigt!!

Tur att du har snillen som fixar din "dumburk". Dom får gärna fixa min me, jag kan bjuda på blåbärspaj! :) Skoja bara!

2009-08-26 @ 21:21:06
URL: http://livetinorrlans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0