Takmålning

Idag har vi kunnat börja måla tak i huset. Det känns roligt inflyttningsdagen närmar sig. Hallen och vårat sovrum är det som har fått första strykningen av målafärg.

En halvhög vägg har också kommit på plats.Det är i köket, diskbänken kommer att vara på andra sidan. Det blir trevligt att kunna stå och titta ut eller prata med de som sitter vid matbordet medan man diskar.
Ikväll kommer dottern hem så det blir roligt. Hon stannade kvar på förmiddagen för att se på danstävlingen som var i Luleå idag. Hennes kusiner (min storasysters tvillingar) tävlade så moster, mormor & H var där och såg. Det gick jättebra för H & P dom vann dubbelbuggen i sin tävlingsklass och kom tvåa i buggen. Så ett stort grattis till stordansarna.
Ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Karina

åh, vad härligt det verkar med såna kök, där man kan vara lite social medan man lagar mat. Vill också ha men får inte in..Trevligt att ni kommit ända till målningen! Ha en trevlig helg!

2008-09-13 @ 21:23:02
URL: http://karrekarras.blogspot.com
Postat av: Anna HSå otroligt duktiga ni är och så fort det artar sig. Det kommer att bli så jättefint då det står klart och ni flyttar ni.

Kram Annah

2008-09-14 @ 19:39:43
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0