Lampor

Sitter här och vilar mig lite. Jag har haft semester idag men det har inte varit någon semester här hemma utan fullt upp. Har ont här och där och några ny blåmärken har det blivit samt lite kortare naglar på vissa fingrar. Nu har jag valt lampor för allmänbelysningen till nya husets hall det blev Munkegård designad av Arne Jacobsen.

image51

Foto från Louispoulsen.se

Det blir 4 st mattförkomade lampor som kommer att sitta på rad efter varandra. Har även tänkt att ha dimmer på dom men då kan man bara ha en lysknapp för att tända och släcka. Så här har jag tänkt mig placera dom. De gråa prickarna ska föreställa lamporna. Hallen är ca 8 m lång och 2 m bred lamporna är 26 cm i diameter.

image52
Annars gick det bra med att  få bredbandet urkopplat och inkopplat tillfälligt på annan plats. Skönt då blev vi inte utan både internet och tv. Den fasta telefonen är vilande så ni som vill oss något ring mobilerna. Det är bara elkabeln som krånglar att det ska vara så svårt och krångligt att få den indraget i ett rör i marken istället för att den ska sitta uppe på husväggen i luften. Imorgon blir det också en arbetssam dag men jag hoppas att vi kan få fara på vårmässan på söndag. Ha en skön fredagkväll.

Kommentarer
Postat av: pia

Vrålsnygga lampor!!!
trevlig helg på er hoppas vi får mycket sol!
KRAM

2008-05-10 @ 08:45:45
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: K

Har sett hur ni jobbar. Är inte avundsjuk, men imponerad=) Ha en bra kväll!
Kram!

2008-05-10 @ 20:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0