Luleå och Piteå

Imorse steg vi upp tidigt kl. 6 var vi på väg mot Luleå. Dottern ska börja studera på Universitetet så vi åkte upp med hennes möbler. Som tur är har vi en stor bil som man kan plocka ut en del säten så vi behövde ingen släp. Dom har inte fått det tapetserat ännu men dom hoppas att målarna ska hinna med det innan skolan börjar. Efter urlastningen bar det iväg tillbaka mot Piteå. Min systerdotter har fyllt 18 år så det skulle firas. När vi kom dit fick vi storasysterns goda Morots och räksoppa. Senare blev det tårta när fler hade samlats. Vi kunde inte stanna så länge efter tårtan eftersom vi skulle hinna på Nolia också. Vi hade tänkt titta på lite olika saker som vi behöver till huset men vi hittade inte allt.  Vi beställde badrumsskåpen till barnens badrum samt handukstorkarna Line. Vi hittade även kyl och frys men den beställde vi här i stan eftersom dom har mässpriser på allt i stan också och de hade inte centraldammsugare på Nolia så vi skulle åka förbi dit ändå.  Vi åkte även förbi Kvik för där hade jag sett spegeln jag ville ha till vårat badrum. Vi var även förbi en tapetaffär där jag hade sett ett kakel som jag gillade, ville att gubben skulle godkänna valet. Nu är det bara taklamporna som fattas. Nu dröjer det någon vecka sen börjar varorna komma så jag hoppas vi har hunnit en bra bit till på huset till dess.


Ett stort grattis till min lillasyster som fyller år idag. Hoppas att du hade en bra dag och vi kommer på söndag på kalaset.

 

Kommentarer
Postat av: Anna H

Spännande att kanske få se hur inredningen till badrummet blir! Var Nolia värt ett besök?

Ha en trevlig kväll!

2008-08-07 @ 21:53:47
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: Anneli

Svar till Anna: Självklart kommer jag att visa badrummen när de är klara. Men det är ett tag kvar.

Gällande Nolia så brukar vi åka när den är i Piteå. Det som jag tyckte om i år var trädgårdarna som var ner mot stranden och där de hade satt upp olika tapeter Laura Ashley, Midbec m.m samt indredningar, möbler och lamporna Sekto och Octo. Badrumshallen är också rolig att titta i annars är det mycket folk och inte så mycket annat jag föll för.

2008-08-08 @ 08:07:03
URL: http://backebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0