Badrumslampor

Idag har jag varit och köpt badrumslamporna som jag hade beställt. Det är IFÖ lampor som heter Opus 200. Så här ser dom ut, svart porslinssockel med vit glaskupakupa.



Det blir två st i vårat badrum och en i barnens badrum. Vi kommer att sätta rörelsedetektor så lamporna börjar lysa när man kliver in i badrummet och slocknar när ingen är där. När jag ska till att bada och inte vill ha taklamporna igång finns det en knapp som man kan slå av dom. Jag vill ju ha mysbelysning då med ljus och sådant. Vi har även varit och tittat på LED-lampor att sätta in i badrummet. 
Annars har det spacklats väggar i sovrummet idag, det är lilla syster som spacklar. Min pappa har också varit här och hjälpt till med annat. Så tack så mycket för hjälpen alla ni som hjälper oss ibland. Nu börjar det bli dax för från Koja till Slott så ha det så bra.

Kommentarer
Postat av: Anna H

Du har fått en utmärkelse av mej!

Ha en skön dag!

/annah

2008-08-26 @ 06:46:09
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: K

Hej!

Du har fått en utmärkelse av mej med!

Kram!

2008-08-26 @ 11:13:41
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vilka fina lampor ni valde att köpa!



Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

2008-08-26 @ 18:35:40
URL: http://tjohalia.se
Postat av: stora syster yster

du är bra på att tänka på alla detaljer. fiffigt att det fanns en knapp om man inte vill ha full belysning. Ska och se mamma mia i kväll innan jag ska ut och jobba natt.

2008-08-27 @ 17:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0