Sängplats

Det blir inga ute bilder idag det snöar för mycket istället tänker jag visa hus vi har det på insidan under rivningen.
Hela familjen har flyttat ner till nedre våningen lite kompacktliving. Våran säng står i vardagsrummet och under sängen förvarar vi golvet som vi har köpt till det nya huset. Hade sett golvet hemma hos tapeter och teaksblogg när vi fann det var det 20% rabatt så vi slog till. Lite väl tidigt med tanke på att nu har vi 117 kvadratmeter att förvara i ett halvår. Nu börjar det bli dags att gå över till grannen för syjunta, har inget handarbete med mig men fika kan man ju alltid, kanske man får se resultatet av deras sovrums renovering. Trevlig söndagkväll önska jag alla. 

image16

Kommentarer
Postat av: annelie

Ang. Leaf mattan... Den kommer från urbis, så det är bara att slå till.
Kram

2008-04-14 @ 20:52:59
URL: http://www.anniebo.blogg.se
Postat av: Anders

Nämen!! Så roligt. En egen blogg! (Va' fin den är!) Nu kan man ha koll på er även då man är på vift. Sitter på tåget mellan Växjö och hufvudstaden och spanar in vad ni håller på med. Imponerande va' långt ni hunnit. Blir ni sysslolösa så kan ni kika förbi. Vi skulle vilja byta innerdörrar och få upp en garderobsvägg!!
:-)

2008-04-15 @ 20:07:47
Postat av: karina

det kan man kalla kompaktliving...ryms det hela 117 kvm golv under och brevid sängen..?

2008-04-15 @ 20:11:00
URL: http://byggoinred.blogg.se
Postat av: Anneli

Svar till Karina: ja det är fullpackat under sängen det sticker även ut på andra sidan. Men vi var överens om att det var golvet vi ville ha så det var bara att slå till. En fördel är att det inte ryms några dammråttor under sängen längre :)

2008-04-16 @ 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0