Första semesterveckan

Jag började min semester i veckan och har haft tur med vädret. Så här har jag tillbringat denna vecka.

Måndag: Vaknade redan kl 5.00 klev upp med maken som skulle iväg och jobba. Det såg ut som om det skulle bli en solig dag så jag gick ut i trädgården redan kl. 7. Hade planer att åka iväg på IKEA om det skulle vara dåligt väder. Rensade ogräs och vattnade hela dagen.

Tisdag: En riktig turistdag. Började med att åka iväg till Varuträsk mineralpark efter det blev det Finnfors kraftverksmuseum för att avsluta turen med Bolidens gruvmuseum. Aftonen avslutades med ett besök på en gamalt dagbrott med hopp från klipporna för den som vågade.
Onsdag: Packade kylboxen med fika och sedan åkte vi till badet i Åliden. Badade och solade hela dagen. På kvällen åkte vi iväg för att hämta hem ved. Väl hemma så upptäkte vi att bilen har fått punktering så morrondagen blir utan bil.

Torsdagen: Solande hemma på gården. Vi spelade lite badminton och musiken strömmade ur högtalarna. Inte alls så tokigt att bara ligga hemma på gården. Det är nära till frysen om man blir sugen på glass.

Fredag: Maken tog ledigt så nu är hela familjen lediga. Var till stan för att köpa nya däck till bilen sedan blev det sol och bad resten av dagen. Det är verkligen semester och jag hoppas att de kommande veckorna ska bli lika bra som den här veckan.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0