Färgbyte

Under veckan har jag tagit ner de röda julgardinerna i vardagsrummet och satt upp mina lila gardiner. Det blev  lite mörkare i vardagsrummet men det är ju bara att tända lite ljus så blir det ljusare.



Det blev även lila tulpaner på bordet inför helgen. Tulpaner påminner om våren och snart börjar det vara ljust ute när man åker till jobbet och några veckor till är det även ljust när man kommer hem. Det ska bli skönt för man får lite mer energi med ljuset.



Vi brukar äta i vardagsrummet på helgerna vintertid. Men så fort det börjar gå att sitta och äta i uterummet så blir det middagar där ute.

Igår var vi ute fast det var så kallt. Kinderna blev alldelens röda och man får lite svårt att prata. Jag plumsade runt i trädgården för att skaka bort snön från träd och buskar. Snön räckte ända upp till grenen så det blev höga benlyft en riktig bra träning. Borta vid dammen så upptäckte vi några konstiga hål i snön. Vi har tydligen igång trädgårdsbelysningen under snön och lamporna har smält snön rakt upp. När vi senare gick in för att se skidskyttet så satt kylan kvar i kroppen. Så det fick bli en bastu innan middagen för att återfå värmen i kroppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0