En dag i solen

Gårdagen bjöd på solsken och värme. Vi var ute hela dagen och njöt. Till att börja med så var det mycket moln som skymde solen med vid två tiden sprack det upp och blev en klarblå himmel. Vi har gjort vattenrännor i gruset så att gårdsplanen ska torka upp.



Jag tycker det är roligt att se vilket flöde man kan få i dessa rännilar. Men vi satt även och bara solade uppe vid ladan både jag och maken somnade i solen. Fåglarna kvittrar och man hör vattnet av smält snö som rinner från taken verkligen rogivande.



Vi grävde även fram dörren till växthuset och där inne var det varmt och gott. På bilden syns det hur mycket snö som är kvar. Men för några dagar sedan var snön nästan upp till taket så det syns att det har tinat mycket de senaste dagarna.



Middagen blev i uterummet. Vi har längtat tills vi kan börja sitta där och äta. Snart bär det av till stan för att hämta dottern som kommer med bussen. Sedan blir det nog att sitta ute och sola för solen har redan börjat att skina och det är molnfritt så det blir nog en toppen dag. Ha det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0