Snö och kyla

Det har varit riktigt kallt ute den här helgen. Termometern visade -32 grader på lördagsmorgonen. Men solen tittade fram både på fredag och lördagen. Så jag trotsade kylan och satt ute båda dagarna en stund och myste i dess strålar. Det gäller bara att klä på sig ordentligt. 

I januari var jag på Myrorna och köpte en skål med stämpeln Svensk Tenn. Den använder jag nu till mina blommor. För två veckor sedan blev det denna bukett.

 

I fredags blev det denna.Jag har även fått hem mina senaste lampor som jag köpte på tradera. Det blev 2st guldvägglampor från BJS som är tillverkade i Skellefteå.

 

Sedan fick jag tag i en till bordslampa exakt likadan som jag har sedan tidigare. Det är också en Skellefteålampa.Vägglamporna ska upp på väggen ovanför sängen och bordslamporna ska stå på sängborden. Men först ska kontakterna bytas eftersom dom inte passar i vägg uttagen.Avslutar inlägget med en bild på mina tulpaner som lyser upp vintermörkret.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ser att det är svårt att sluta med lampinköpen. Lampan sprider ett fint sken i taket. Kul med lampor från ske-å, visste inte att det har funnits någon sådan tillverkning här./Mimmi

2012-02-10 @ 08:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0