Vackra hus

Från vårat hotellfönster hade vi utsikt över trädgården och en liten sjö. Bortom sjön låg en liten by under uppbyggnad. Här är en bild tagen från vårat fönster.

 
Från lobbyn kom man ut till denna terass. Det stod bord och stolar där ute så jag kan tänka mig att om det var varmare så skulle man gärna vilja sitta ute på terassen och fika.


Dessa vackra formklippta träd fanns längst ena flygeln. Jag tyckte det såg ut som om det var Buxbom.Så här såg vårat hotell ut sett från baksidan. Längst upp på 5 våningen hade vi vårat rum. Hotellet heter Dream Castle och ligger bara någon kilometer från Disneyland. Det gick bussar till och från hotellet från morgon till kväll så det var aldrig något problem att ta sig dit.
Alla dessa bilder är tagna en söndagsmorgon. Vi hade just ätit frukost när vi beslöt oss att ta en promenad bort till byn som vi såg från vårat fönster. Det var ett underbart höstväder och lungt och stilla. Det här huset var bland dom första vi såg när vi kom fram till byn
Det här är den stora gatan som gick igenom byn. Den enda affären vi såg var ett litet bageri där folk stod i kö för att få färskt bröd till sin frukost. De flesta husen hade en ljusfasad med bara en liten färgad ton men det fanns även dom som var lite mer färgade. Det var både mindre enfamiljshus som stora hus med många lägenheter. Då och då stötte man på tomter där dom just höll på med ett nytt hus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0