Veckans höjdare

Nu börjar utmaningen jag är med i startad av I mitt gröna hjärta där det gäller att lyfta fram något i sin trädgård som har hänt under veckan och som man är glad och nöjd över. Det kan vara både stort och smått. Så min veckans höjdare är att snön i min trädgård är borta och det har varit sol och blåst så att gräsmattan har torkat så att det har börjat gå att kratta.



Har inte krattat hela trädgården eftersom jag har fått en blåsa på tummen av all krattning. Så därför har jag övergått till att börja rensa i rabatterna istället. Det är lite tidigt eftersom det kan bli minusgrader på nätterna ännu men det är svårt att låta bli när man ser hur vissa växter har börjat titta fram. Här är en rabatt.



Det ser ut som om det kommer att bli en utomhus dag idag eftersom solen lyser redan och det gäller att passa på när det är bra väder. I afton/kväll ska jag titta in hos de andra som är med i utmaningen och se vilka höjdare de har haft.
Ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: I mitt gröna hjärta

Tänk så olika det kan vara, här har vi knappt haft någon snö alls och denna vecka har det varit sommar! Skönt att du klarat av krattandet, det förstår jag att det är din höjdare! Hoppas att det går mot varmare tider för er nu med! Ha det bra/Jenny

2009-05-03 @ 18:45:40
URL: http://[email protected]
Postat av: Cornelia

Det märks verkligen att vi bor i ett avlångt land. Här har det växt i flera veckor nu, vi har haft sommarvärme den senaste veckan o tom rapsfälten står i fullblom :-)

Jag har oxå haft fullt upp i trädgården i helgen, har inte hunnit göra mitt inlägg i Veckans Höjdare än, det får bli i morron!

2009-05-03 @ 23:06:54
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Nilla

Oj vad ni kämpar på. Har inte hunnit börja ute i trädgården än, det har kommit annat före. Hoppas på lika bra väder nu i veckan.

Kramizar/ lilla systeryster

2009-05-04 @ 08:52:09
Postat av: Cornelia

Tack för påminnelsen om bloggadressen till Jenny "I mitt gröna hjärta"!



Jag såg alldeles säkert några spindlar i järn på trädgårdsmässan, där va ju inte så mycket, men jag la de inte på minnet tyvärr. Men Malin Carlsson som har bloggen CarlssonKarlsson (http://carlssonkarlsson.blogg.se/) och webbshoppen Carlsson Interior har nåt liknande, det kanske kan va nåt? produkt.asp?id=831&t=Spindel+i+betong" rel="nofollow">http://www.carlssoninterior.se/visaprodukt.asp?id=831&t=Spindel+i+betong

2009-05-04 @ 22:37:32
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Jill Camper

Bra jobbat!

Ska bli kul att se våren komma i din trädgård, här i Skåne är jag glad för regent och några dagar med svalare väder så att våren stannar upp lite, det får inte gå för fort, man vill ju njuta så länge som möjligt!

Keep up the good work!

Ha en go vecka!

2009-05-05 @ 11:32:04
URL: http://jillsans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0