Sopsortering

Jag är fortfarande hemma sjuk det är mina andra sjukdag från jobben. Får se hur man känner sig ikväll om man ska fara och jobba imorgon eller inte. Jag har ingen feber men får hosta så fort jag börjar att prata och så nyser jag en hel del. 



Så det är bara att krypa upp i soffan och dricka te se lite på skidor eller läsa lite. Jag har några inredningstidningar jag inte har hunnit att läsa och några böcker. Det är inga romaner utan böcker om inredning, lampor och arkitektur.



Annars har vi fått nya soptunnor i byn för nu ska vi börja sortera. Nya och nya jag skulle vilja säga bättre begagnade tunnor för de är inte nya utan fulla med repor och smuts. Har sedan tidigare redan köpt lådor som jag har märkt upp efter vad som ska sorteras men vi har inte klart i pannrummet där de ska vara så det får nog bli helgens projekt.

 
  
Nu börjar det bli dax för en liten eftermiddagslur så ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: karina

Tråkigt med förkylning men ganska skönt att bara vara hemma i mjukdressen också. Krya på dig!

2009-03-03 @ 20:07:37
URL: http://karrekarras.blogspot.com
Postat av: Malin

Boken Stil stod jag och bläddrade i på bokrean i veckan. Den såg rätt trevlig ut men fick ändå stanna kvar i butiken. Om den finns kvar när rean blir superrea så kanske jag köper ett ex.



Krya på dig från förkylningen! Jag har precis blivit kvitt min.

2009-03-03 @ 21:24:39
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: Annah

Vad trist att förkylningen eller framför allt hostan inte vill ge sig! Ingen tröst men den verkar vara tjurig i år. Peppar peppar....ännu har jag klarat mej...

Ta hand om dej!

Kram Annah

2009-03-04 @ 07:43:20
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/
Postat av: Linda P

Krya på dig!

2009-03-05 @ 17:12:14
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0