Teater

Idag har vi varit och sett på utomhus teater. Det är pjäsen Hemsöborna som spelades. Vi hade otur med vädret eftersom det började rengna under tiden. Det kändes ganska kallt också som tur var hade vi tagit med oss plädar som vi kunde svepa runt oss för att bli varma.



Innan teater började gick vi och tittade i Svandammen på änderna med ungar. Ena and mamman hade 7 st ungar. Vi var även in på Lanthandel på Nordanå en underbar liten butik som har fina saker. Det är så roligt att titta runt bland alla saker. Efter föreställningen åkte vi in till stan för att köpa med oss Kina mat hem. Vi kände oss lite för frusna för att gå ut och äta utan ville fort hem. Nu är man mätt och varm och har slumrat en liten stund vilket kan behövas eftersom man ska vara chauför i natt. Nu hoppas jag att morgondagen ska bjuda på värme och sol. Ha det.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Vilken mysig helg ni verkar ha haft. Tyvärr dukar vi under en efter en i feber. Hoppas bara att det är snabbt övergående. Missade därför storasyrrans snabb visit i stan. Hoppas allt är bra med er kramiz/ lillasysteryster

2009-06-14 @ 18:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0