Mera önskningar

Här kommer en till lampa som jag har sett och som jag skulle vilja ha i vårat sovrum på väggen. Lampan heter Mars och är en stor svart vägglampa på 80 cm i diameter.



Bild från MIO

Eller så skulle man ha haft 3 st mindre liknande lampor på ca 30 cm som man kunde sätta i en grupp. Såg att det fanns några vita vägglampor på Åhlens hemsida. Men tyvärr så finns de inte på affären i stan så att det går att se hur lamporna ser ut i verkligheten.

Eller kanske en eller två av den runda vägglampan Switch från Ljusihus. Som jag också gillar.



Bild från Ljusihus

Eller kanske ett gäng med ljusflugor på väggen. Den läckra flugan heter Mademoiselle Filou också från Ljusihus.



Bild från Ljusihus

Som ni kanske förstår så är jag svag för lampor. Tycker det finns så många snygga lampor så det kommer nog att komma flera bilder på lampor som jag skulle vilja ha. Nu börjar det vara dax att se Arga snickaren så ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Lite kul att vi har samma smak, jag har också sneglat på mars på mio. Skulle vilja ha den i trappen där tygtavlan sitter nu. Kramiz/ lilla systeryster

2009-02-12 @ 19:49:14
Postat av: Malin

Vi har också tittat på lampan mars ett par gånger framförallt när vi bodde i gamla boendet. Nu finns det ingen given vägg här hemma med den är annorlunda och cool!

2009-02-14 @ 11:57:27
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: Malin M

Vi har lampan Mars till salu. Hör av er till min email med ett bud om ni är intresserade! Vi bor i Stockholm och lampan är i utmärkt skick!!



Mvh



Malin



[email protected]

2011-04-08 @ 22:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0