Städning pågår

Nu har jag plockat bort påskriset och allt annat påskpynt. Städat  ut barnens klädkammare så att det ska kunna gå jobba där inne. Det är väggen mellan deras klädkammare som ska upp, sen ska det spacklas och målas innan jag kan montera ihop garderobsstommarna. Jag får se om gubben har tid att regla upp väggen i helgen så att jag kan fortsätta skruva spånskivor så att det går att spackla och måla. Jag visar inga bilder därifrån ännu utan istället visar jag en bild på ljuslyktorna jag köpte på Ikea. Det är en nyhet de fanns rökfärgade också.



Bild från IKEA

Det blev även höstgardintyg till vardagsrummet ett mörklila. Det kan nog dröja lite innan jag får tid till att sitta vid symaskinen och sy men det är ju ett tag kvar innan de ska användas. Jag har inte sett hur färgen stämmer mot fönsterlamporna men jag vet att kuporna är ljusare änn tyget men jag tror det blir bra. Nu är de full fart mot helgen.

Jag är även med och tävlar om en inspirationsbok som heter Stilrent utomhus hos Moderna 2a
Gillar ni trädgårdsböcker så passa på nu för tävlingen avslutas i morgon fredag. Lycka till.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin ljuslykta och tack för tipset! Vi åker nämligen till Sundsvall i morgon och självklart ska IKEA få ett besök!

Tack för dina goa ord på min blogg!

Kram!

2009-04-17 @ 07:01:28
Postat av: Cornelia

Tack för tipset om tävlingen! Fast jag har redan den :-D Köpte den på Bokrean :-)

2009-04-17 @ 15:13:36
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0