Ikea

Jag hade problem med att lägga in bilder på gårdagens inlägg så det kommer idag istället.

Idag  (i går) har jag och gubben varit till Ikea i Haparanda. Jag hade en lång lista på vad vi skulle handla även ritningar på skåp som skulle täcka hela väggar. Det som inte riktigt var klart i förväg var vilka dörrar det skulle vara på skåpen. Det är lättare att bestämma sig på plats.
Det var inte bara en sak som skulle in handlas så vi hade var sin flakvagn för att lasta de platta paketen i självplockarlagret. Båda fyldes till bredden ganska fort och då hade vi bara kommit till rad 1. Vi beslöt oss att ta det till kassan och börja packa bilen för att se hur  mycket till vi kunde rymma. Vi stuvade och lastade det vi hade köpt och när vi var klara så var bilen var full packad, så det var bara att ge sig av hemmåt igen. Så här såg det ut.







Det var en hel del kvar på listan så det får bli en tur igen till Ikea men det får bli först om några veckor. Visste ni att om man handlar mer än 100 artiklar så slutar kassan ta emot mer och man måste betala innan det går fortsätta. Det hände oss igår. Ha en bra vecka.

Kommentarer
Postat av: Å

Himmel vilken fullproppad bil ! :-))

2008-09-08 @ 20:54:32
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: K

Såg att vanen gick tungt uppför backen igår.

och inte undra på.Men var rymdes storebror??

Ha de gott!

Kram!

2008-09-08 @ 20:59:09
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Nilla

Vilket lass!!!

Och jag som tyckte att vi lasta mycket när vi handlat till lekrummet och flickans rum, men ni slog oss med råge. Hoppas ni hade en rolig dag i Happis. Kramizar/ lilla systeryster

2008-09-09 @ 01:09:50
Postat av: Karina

oj, där var det fullastat!

2008-09-10 @ 19:42:55
URL: http://karrekarras.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0