Kantbalksgjutning

Nu har vi haft den första omgången av flera cementbilar här på gården, vi har gjutit rännan längst kantbalken. Maken hade mardrömmar om att uppstagningen brast och allt tippade över ända. Men nu är fördjupningen längst alla kanter gjutna så nu är allt mycket mer stabilt. Nu är det bara plattan kvar att gjuta det är det översta 10 cm skiktet.



Det blev inget inlägg i går för vi var på middag och det blev sängen direkt när vi kom hem. Det var makens systerdotter M  11-års dag som firades. Med god mat och sällskap sommnar man fort när man landar i sin säng.
Vi började diskutera vilken färg vi skulle ha på rännor och rör till taket och var väll inte helt eniga. Men idag har vi bestämt oss för vilken takplåt, rör och rännor vi ska ha. Vi ska ha svart takplåt med vita rännor och stuprör. Nu dröjer det någon vecka innan leverans så tills dess har vi kanske fått upp väggarna och takstolarna så att det är att lägga plåten direkt när den kommer. Annars har jag hunnit med lite ogräs rensning idag med armarna fulla av nya färska märken från brännässlor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0